- Korte historier

NETAVISNORD – en ny, nordjysk avis på nettet

 

Netavisnord er et non-profit, gratis netmedium, hvis formål er at være en kritisk, analyserende og debatterende stemme i den nordjyske offentlighed.

Avisen er ikke primært fokuseret på nyheder, men tilstræber i højere grad at formidle analyser og kommentarer til begivenheder og problemstillinger med en nordjysk vinkel, men da begivenheder og beslutninger truffet på landsplan ofte har konsekvenser for Nordjylland, er sondringen landsstof og regionalt stof flydende.

Netavisnord er uafhængig af politiske, organisatoriske og økonomiske interesser.

Netavisen har en række skribenter og en redaktionsgruppe med rødder i Nordjylland tilknyttet. Skribenterne skriver artiklerne i eget navn og står selv inde for indholdet af dem.
Synspunkterne i artiklerne deles derfor ikke nødvendigvis af hverken netavisnord.dk eller andre skribenter på netavisen.

Redaktionsgruppen består af Paul Rode Andersen, Henning Quist Hansen og Bertil Mortensen (sidstnævnte ansvarshavende redaktør)

Vi bestræber os på at udkommer med en hovedartikel hver uge. Derudover vil avisen løbende udgive kortere historier, kommentarer mm.

Man kan tilmelde sig som abonnent på avisen. Det er gratis. Så får man besked i en mail, når der er et nyt indlæg i avisen.

Netavisnord.dk findes også på Facebook.

Indholdet eller dele af indholdet i netavisnord.dk må gengives/deles i ikke-kommercielt øjemed mod angivelse af kilden – netavisnord.dk.

Avisen kan kontaktes ved at sende en mail til: kontakt@netavisnord.dk

Skriv en kommentar til historien

avatar