Om netavisnord

Netavisnord er et non-profit medium, hvis formål er at være en kritisk, analyserende og debatterende stemme i den nordjyske offentlighed.

Avisen er ikke primært fokuseret på nyheder, men tilstræber i højere grad at formidle analyser og kommentarer til begivenheder og problemstillinger med en nordjysk vinkel.

Avisen henvender sig primært til læsere, som efterspørger længere og dybdeborende artikler om politik, økonomi, erhverv, natur, miljø, uddannelse, kultur, medier m.m. med særligt fokus på Nordjylland, men da begivenheder og beslutninger truffet på landsplan ofte har konsekvenser for Nordjylland, er sondringen landsstof og regionalt stof flydende.

Netavisnord er uafhængig af politiske, organisatoriske og økonomiske interesser.

Netavisnord vil i sine artikler tage stilling og vise flaget. Man kan godt forene ordentlig, grundig og troværdig journalistik med en journalistik, der har kant og peger på aktive handlemuligheder.

Avisen har en række skribenter og en redaktionsgruppe med rødder i Nordjylland tilknyttet. Skribenterne skriver artiklerne i eget navn og står selv inde for indholdet af dem.
Synspunkterne i artiklerne deles derfor ikke nødvendigvis af hverken netavisnord.dk eller andre skribenter på netavisen.

Vi bestræber os på at udkomme med en hovedartikel hver uge. Derudover vil avisen løbende udgive kortere historier.

Man kan tilmelde sig som abonnent på avisen. Det er gratis. Så får man besked i en mail, når der er et nyt indlæg i avisen. På en computer gøres det via den lille rubrik på forsiden af hjemmesiden (øverst til højre). På mobil og tablet skal man scrolle ned på skærmen, indtil man møder rubrikken til brug for tilmeldingen.

Læserkommentarer til artiklerne er meget velkomne, hvis de bliver holdt i en god tone, og hvis læserens kommentar er forsynet med for- og efternavn

Netavisnord.dk findes også på Facebook.

Indholdet eller dele af indholdet i netavisnord.dk må gengives/deles i ikke-kommercielt øjemed mod angivelse af kilden – netavisnord.dk.

Avisen kan kontaktes ved at sende en mail til: kontakt@netavisnord.dk.

Netavisnord.dk er tilmeldt Pressenævnet